Picture
Troligtvis ganska trötta efter de senaste dagarnas sånginspelningar så var vi ganska slitna idag både fysiskt och mentalt. Detta till trots så lyckades vi få ihop det tredje utkastet med en sång som vi vet att vi en bättre dag kan göra bättre. Det får helt enkelt vara good enough i nuläget. Vi får se om vi får tid/ork att gå tillbaka till det här utkastet innan torsdag. Det är samtidigt inte så bra att lägga för mycket krut på ett utkast som vi kanske inte ens väljer att gå vidare med.

Så här i sista dagen på veckan kan vi ändå konstatera att det har gått bra framåt. Vi har tre färdiga utkast: Who To Follow, Destiny och Thunder. För det fjärde utkastet I Am Still With You har vi veckans kvällar framför oss. Dessutom har vi anmält oss till fler sånglektioner i höst. I "värsta" fall så behöver vi också kunna framföra någon av dessa låtar live, och då har man bara ett "take".

Vi är säkert lite galna som gör det här och kanske är det orealistiskt att tro att vi kan både gå vidare och lära oss sjunga på den här korta tiden. Det får tiden utvisa och en sak är säker. Vi ger i alla fall inte upp utan att ha verkligen försökt. 

En sak som är säker är att vi sjunger bättre idag än om vi inte hade gett oss in i det här.

 


Comments
Leave a Reply

  Mixit Mello?

  Vi vill inspirera fler till Mixit genom att sikta högt och visa att det går att mixa det bästa av två världar!

  Därför har vi bestämt oss för att skicka in ett bidrag till Melodifestivalen 2014 och här får ni följa vår väg dit.

  http://abcd.mxt.se/

  Arkiv

  August 2013
  July 2013
  June 2013
  May 2013
  April 2013
  February 2013
  January 2013

  Kategorier

  All

  Twitter

  « »

  Mixtapes

  Follow on Bloglovin