Picture
Vi införskaffade en videokamera igår som vi tänker använda till att göra enklare musikvideor och promotionfilmer. Det blev en Panasonic HC-V720 och det som attraherade främst var bildstabiliseringen och ljusegenskaperna. För en kamera i den här prisklassen så kändes den som att den gav mest för pengarna. Det är ingen teknikblogg det här så vi tänker inte gå in på några detaljer men det finns en hel del bra recensioner redan skrivna så det är bara att googla.

Vi har några idéer på gång förutom vårt melodifestivalenbidrag som vi behöver börja spåna på så utmaningen är hur vi skall hinna med allt roligt. Sen tackar vi ju inte heller nej till möjligheten att DJ:a om någon skulle fråga. Det blir kanske så att vi helt enkelt får prioritera men att prioritera mellan roliga saker ser vi mest som ett lyxproblem helt enkelt.

Vad gäller melodifestivalenbidraget så är vi rätt så överens om att det blir ett synthetic house-sound men kanske arrangerat på ett sätt som passar och i en tonart vi båda behärskar att sjunga i. Apropå det så sjungs det mycket mer hemma hos oss nu. Det börjar kännas naturligt och det låter givetvis inte perfekt men den psykiska barriären börjar släppa och man kan fokusera på det tekniska främst.

Bee fick en anledning att testa kameran när han filmade samtidigt som han övade bakom mixerbordet. Det är långt ifrån perfekta blends men det är ju poängen med att just öva.

 


Comments
Leave a Reply

  Mixit Mello?

  Vi vill inspirera fler till Mixit genom att sikta högt och visa att det går att mixa det bästa av två världar!

  Därför har vi bestämt oss för att skicka in ett bidrag till Melodifestivalen 2014 och här får ni följa vår väg dit.

  http://abcd.mxt.se/

  Arkiv

  August 2013
  July 2013
  June 2013
  May 2013
  April 2013
  February 2013
  January 2013

  Kategorier

  All

  Twitter

  « »

  Mixtapes

  Follow on Bloglovin