Picture
Ibland går saker inte riktigt den väg man tänkt det. Igår kväll var planen att jobba med musikvideon till vår övningsproduktion. DeeJayBee skulle klippa ihop ett utkast för att få en känsla av storylinen utifrån de miljöbilder vi har. Det är användbart för att dels se om det behöver kompletteras med fler miljöbilder och få en känsla för hur de återstående scenerna skall läggas upp. De scener där vi står framför kameran.

Det gick till en början väldigt snabbt och bra. Arbetade i iMovie då det är lämpligt för just detta ändamål men efter att ha försökt exportera projektet till Adobe Premiere Pro så när Bee skulle öppna det igen i iMovie så fanns inte längre projektet där. Det hade blivit skadat av den här exporten så då var det bara att göra om allt. Bita i det sura äpplet helt enkelt eftersom vår tidsschema börjar bli lite tight om vi skall nå första milstolpen i tid.

För AnnieMe så gick det inte heller så bra. Tanken var att hon skulle finklippa en speciell sekvens som vi skall ha med i musikvideon men innan hon hade fått över allt material till sin dator från vårt delade lagringsutrymme så var det nästan midnatt. Det måste vara något knas med det trådlösa nätet för så där lång tid borde det inte ta.

En positiv nyhet dock är att vår senaste singel finns nu att köpa på både iTunes och Beatport. Kommer på Spotify inom kort hoppas vi.

Image courtesy of FreeDigitalPhotos.net
 


Comments
Leave a Reply

  Mixit Mello?

  Vi vill inspirera fler till Mixit genom att sikta högt och visa att det går att mixa det bästa av två världar!

  Därför har vi bestämt oss för att skicka in ett bidrag till Melodifestivalen 2014 och här får ni följa vår väg dit.

  http://abcd.mxt.se/

  Arkiv

  August 2013
  July 2013
  June 2013
  May 2013
  April 2013
  February 2013
  January 2013

  Kategorier

  All

  Twitter

  « »

  Mixtapes

  Follow on Bloglovin