Picture
Den andra dagen på Summerburst var betydligt soligare än den första och första riktiga känslan av sommar började infinna sig. Vår huvudsakliga favorit var som vi nämnt tidigare Dimitri Vegas och Like-Mike som inte gjorde oss besvikna på något sätt. När de avslutningsvis körde Madness så gungade golvet där vi stod i alla fall. Överlag ett grymt set. Det är imponerande hur de lyckas hålla sådan hög energinivå under hela deras set med vältajmade passager och crescendon. Många bra mashups och edits för att få till ett så energifyllt set och det är här den sanna konsten som DJ kommer fram. En konst som många av de artister vi såg verkligen behärskar. Även om kanske inte alla i publiken idag tänker på det så märker man att det i alla fall uppskattas.

Feed Me var också bra och stack ut lite från de övriga med sitt tunga electro-sound och byggde upp stämningen bra inför Ingrossos set. Då var den ljumma sommarvärmen på kvällen ett välkommet inslag för att kyla ned temperaturen hos alla som dansat till max.

Den klara favoriten hos oss från hela helgen var Steve Aoki som trots det ösande regnet höll upp värmen med sitt grymma set. Det håller vi fast vid. Innan vi gav oss ned till Stadion så värmde vi upp hemma bakom vårt eget mixerbord. Något vi också rakt upp och ned spelade in. Så här kan det låta när vi "jammar" bakom mixerbordet, dvs bara kör helt fritt och improviserat.

 


Comments
Leave a Reply

  Mixit Mello?

  Vi vill inspirera fler till Mixit genom att sikta högt och visa att det går att mixa det bästa av två världar!

  Därför har vi bestämt oss för att skicka in ett bidrag till Melodifestivalen 2014 och här får ni följa vår väg dit.

  http://abcd.mxt.se/

  Arkiv

  August 2013
  July 2013
  June 2013
  May 2013
  April 2013
  February 2013
  January 2013

  Kategorier

  All

  Twitter

  « »

  Mixtapes

  Follow on Bloglovin