Picture
Då var det dags för en ny liten roadtrip genom Sverige. Den här gången inte med ett kreativt resultat som mål utan främst för att träffa familj och vänner. Förutom att packa så ägnade vi söndagen åt att göra en projektplan för det här projektet vi nu har tagit oss an. 

I huvudsak så är den övergripande planen att i slutet på den här månaden ha vår övningsproduktion klar för att sedan ägna hela juli och större delen av augusti till att producera en 3-4 olika utkast. En av dessa utkast blir den som vi väljer att skicka in helt enkelt där vi satt en milstolpe att ha denna urvalsprocess redo näst sista veckan i augusti.

Vi vet inga exakta datum för när bidraget skall vara inlämnat ännu men vi siktar på att ha vårt bidrag färdigproducerat i början på september. Vi jobbar under antagandet att det skall skickas in i mitten på september.

Då vi har ungefär två veckor på oss att göra färdigt övningsproduktionen så har vi en liten hemläxa under semesterresan. Det är att jobba med texten och sången till låten så att vi när vi kommer tillbaka kan spela in den. Då har vi sedan ungefär en vecka på oss att spela in och redigera musikvideon.

 


Comments
Leave a Reply

  Mixit Mello?

  Vi vill inspirera fler till Mixit genom att sikta högt och visa att det går att mixa det bästa av två världar!

  Därför har vi bestämt oss för att skicka in ett bidrag till Melodifestivalen 2014 och här får ni följa vår väg dit.

  http://abcd.mxt.se/

  Arkiv

  August 2013
  July 2013
  June 2013
  May 2013
  April 2013
  February 2013
  January 2013

  Kategorier

  All

  Twitter

  « »

  Mixtapes

  Follow on Bloglovin