Picture
Under en händelserik helg som inkluderade en lyxig spa-övernattning på Clarion Hotel Stockholm's spa, Elements Spa, har vi ändå hunnit med att skapa en ny remix. Det är en remix av en låt av gruppen Adolphson & Falk som precis har släppt 19 akustiska versioner på albumet "Ännu Vidare". DeeJayBee lyssnade mycket på A&F under sena tonåren och har alltid fastnat för texterna och de relativt enkla synthljuden.

Med anledning av detta föddes idén att kombinera Adolphson & Falk med vårt synthetic house-sound som vi har valt att kalla det. En låt med mycket vacker text är låten Någon som nu finns i en akustisk version på deras album de precis släppt.

Jag är någon när du kommer.
Jag är ingen när du går.
Du kan lyfta mig mot höjder,
som jag aldrig annars når.
Höjde upp tempot ganska drastiskt och det gränsar till vad time/pitch-maskinen i Logic Pro klarade av. Det passade ganska bra att ha kvar gitarren i bakgrunden och vi lade på ett house-beat tillsammans med sågtandsbaserade ljud skapade med ES2-syntharna i Logic. Ni kan lyssna på resultatet här nedan.
Imorgon kväll skall vi på vår första riktiga sånglektion. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå. Tiden springer ju iväg.
 


Comments
Leave a Reply

  Mixit Mello?

  Vi vill inspirera fler till Mixit genom att sikta högt och visa att det går att mixa det bästa av två världar!

  Därför har vi bestämt oss för att skicka in ett bidrag till Melodifestivalen 2014 och här får ni följa vår väg dit.

  http://abcd.mxt.se/

  Arkiv

  August 2013
  July 2013
  June 2013
  May 2013
  April 2013
  February 2013
  January 2013

  Kategorier

  All

  Twitter

  « »

  Mixtapes

  Follow on Bloglovin