Picture
Efter en period av influensa så har vi inte riktigt ännu kommit igång med sången förrän idag när vi gick igenom introduktionen till den online-kurs som vi nämnde tidigare. Vår plan är att först bli varmare i kläderna med vår sång innan vi kanske uppsöker en sångpedagog eller tar klasser.

I helgen som var så gjorde vi ett lite "studiebesök" då vi var bjudna till en melodifestivalenfantast för att se deltävling nummer tre i årets upplaga. Temat var nakenchock men man skulle inte ta det helt bokstavligt. Dock var vi nära att åka till Buttericks och köpa en Adam&Eva-utstyrsel. Vi låter den bilden vara kvar i era tankar istället. 

Kvällen bjöd på ett genomtänkt protokoll och DeeJayBee lyckades träffa rätt på vilka som skulle gå vidare till slutomröstningen. Det är mycket show som gäller helt klart men vi kommer i första hand fokusera på vår låt och vår sång. Det som vore roligt om vårt bidrag kommer vidare är att vi kan sprida vårt Mixit-budskap till fler så kanske det är vad vår låt skall handla om. Vi får se helt enkelt. 

Vi har också införskaffat oss en hyfsad mikrofon och stativ så att vi kan spela in sång och sedan kunna lyssna på hur det faktiskt låter.

 


Comments
Leave a Reply

  Mixit Mello?

  Vi vill inspirera fler till Mixit genom att sikta högt och visa att det går att mixa det bästa av två världar!

  Därför har vi bestämt oss för att skicka in ett bidrag till Melodifestivalen 2014 och här får ni följa vår väg dit.

  http://abcd.mxt.se/

  Arkiv

  August 2013
  July 2013
  June 2013
  May 2013
  April 2013
  February 2013
  January 2013

  Kategorier

  All

  Twitter

  « »

  Mixtapes

  Follow on Bloglovin