Picture
Idag har vi fortsatt att öva vår sångteknik genom att först bara sjunga fritt till en låt som vi har gjort. Vi spelade även in sången för att kunna lyssna på hur det egentligen låter. Det är tydlgit att vi inte sätter alla toner och att vi behöver träna upp vår teknik. Precis som med vilket instrument  som helst så behöver man öva och utveckla sin teknik.

Vi har börjat väldigt grundligt och med hjälp av vår onlinekurs fått bra övningar som vi kan använda oss av för att till exempel förbättra magstödet. Ikväll har vi gjort några sådana övningar men tanken är att i princip varje dag köra igenom dessa relativt enkla övningar. Vi kan av upphovsrättsliga skäl inte berätta om vilka de övningarna är men vi kan rekommendera att själva prova på onlinekursen som vi skrev om tidigare.

Låten som vi övade till heter Live Your Life och handlar om att leva livet fullt ut, vara den man är och göra det man brinner för. Vi släpper den senare i vår och vi får se om det blir vår egen eller någon annans röst som vi kommer använda den här gången.

Image courtesy of FreeDigitalPhotos.net
 


Comments
Leave a Reply

  Mixit Mello?

  Vi vill inspirera fler till Mixit genom att sikta högt och visa att det går att mixa det bästa av två världar!

  Därför har vi bestämt oss för att skicka in ett bidrag till Melodifestivalen 2014 och här får ni följa vår väg dit.

  http://abcd.mxt.se/

  Arkiv

  August 2013
  July 2013
  June 2013
  May 2013
  April 2013
  February 2013
  January 2013

  Kategorier

  All

  Twitter

  « »

  Mixtapes

  Follow on Bloglovin